Infrarood Karakterhout

Infrarood Cabines

Bekijk onze collectie infraroodcabines op onze webshop.
Kom voor persoonlijk advies naar onze showroom met meer dan 40 opgestelde modellen.


moodsnwoods
Dat infrarode straling een heilzame uitwerking heeft op lichamelijke klachten van uiteenlopende aard, is al sinds jaar en dag bekend. Al tientallen jaren worden hiermee blessures en spierpijn bestreden. Infrarood warmte helpt ook bij vermindering van spanning of stress.

Het gebruik van infraroodstraling is bovendien sterk aan te bevelen voor mensen die last hebben van psoriasis, verschillende soorten reuma, artritis, lage rugpijn of van ontstekingen, griep of verkoudheid. Regelmatig gebruik van de infrarood cabine verbetert de algehele conditie en ondersteunt mensen die willen afslanken.

Rhodos is importeur en dealer van diverse merken kortgolvige en langgolvige infrarood cabines. Een groot aantal cabines staan in onze showroom opgesteld. Tevens is het mogelijk één of meerdere infrarood cabines uit te proberen. Op de Rhodos webwinkel vindt u een gedeelte van onze infrarood collectie.

Voordelen van infrarood cabine
Een infrarood cabine heeft een relatief laag energieverbruik. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het niet nodig krachtstroom aan te laten leggen voor een infrarood cabine. Een infrarood cabine werkt op 230 volt, ‘plug & play’ dus. Door de compacte afmeting van de cabine en optimale plaatsing van de stralers is de infrarood cabine in gemiddeld een kwartier warm. Kortegolf straling is zelfs zeer direct en is binnen acht seconden warm. Bij een infrarood cabine komt geen stoom vrij, de cabine is daarom overal te plaatsen. Het plaatsen van de infrarood cabine is zeer eenvoudig. Een duidelijke handleiding geeft aan hoe de cabine opgebouwd dient te worden. Het apparaat is tevens makkelijk in gebruik.

infrarood

Breng een bezoek aan onze showroom 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30 Donderdag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30 Vrijdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30 Zaterdag 9:00 - 17:00

Ma t/m Do 's avonds op afspraak geopend


Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 241 OLDEBROEK
0525 - 631618
info@rhodos.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
route hier naartoe