Sauna’s

Bekijk onze sauna’s collectie op onze webshop.
Kom voor persoonlijk advies naar onze showroom.


Wie eenmaal het genot van een sauna heeft ervaren, hoeven wij niet meer te overtuigen van de voordelen. De ontspannende en verkwikkende werking van droge, hete lucht. De reinigende werking op de huid, de positieve effecten op de gezondheid. Schadelijke stoffen verdwijnen uit het lichaam, het natuurlijke evenwicht herstelt zich. Steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking van de sauna. Een heerlijk gevoel om thuis op elk gewenst tijdstip de stress van het dagelijks leven van je af te laten glijden en je fysiek weer op te peppen. Tijd om een sauna te kopen bij Rhodos!
vsb-sauna

Diverse soorten sauna’s

Rhodos biedt u een ruime keus aan panelensauna’s , balkensauna’s en buitensauna’s in vele maten en toebehoren, voor elke beurs. Onze sauna’s worden eventueel op maat gemaakt en met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd, zodat u verzekerd kunt zijn van jaren zorgeloos saunaplezier. In praktisch elke woning is wel een plekje te vinden waar een sauna geplaatst kan worden. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment materialen op voorraad voor de zelfbouw sauna.

sauna-vsb

Exclusief dealerschap

Rhodos is exclusief dealer van VSB sauna’s. Een groot gedeelte van het assortiment staat in onze showroom opgesteld. Wij leveren en installeren onze sauna’s in geheel Nederland. Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij vrijblijvend voor u een offerte opmaken, tevens kunt u bij ons terecht met al uw vragen en wensen.

Breng een bezoek aan onze showroom 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30 Donderdag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30 Vrijdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30 Zaterdag 9:00 - 17:00

Ma t/m Do 's avonds op afspraak geopend


Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 241 OLDEBROEK
0525 - 631618
info@rhodos.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
route hier naartoe