nieuwe-rhodos-spa-sfeer-4

Spa’s – Jacuzzi

Luxe spa bij Rhodos Wellness
Bekijk onze collectie op onze webshop.
Kom voor persoonlijk advies naar onze showroom.


Bij Rhodos vindt u het grootste aanbod van kwaltiteits spas voor midden- en noord Nederland, waarbij wij hoofddealer zijn van Caldera Spa’s. Een spa van Rhodos wordt altijd door onze eigen servicedienst geplaatst, tevens kunt u bij ons terecht voor alle service en reparaties.

Ook is het mogelijk bij ons een onderhoudscontract voor uw whirlpool af te sluiten, wij kunnen dan jaarlijks uw whirlpool reinigen, onderhouden en controleren. Onze servicemonteur controleert uw whirlpool dan op meer dan 50 punten. Tevens krijgt u dan van ons een preventief advies betreffende het onderhoud en de waterkwaliteit.

spa algemeen

Pure ontspanning
Lekker luxe, samen ontspannen, romantiek en een weekendje weg in een luxe hotel. Aan deze woorden moet u denken bij een spa. Echter, er zijn steeds meer mensen die een spa binnen of buiten laten plaatsen bij hun huis. Of het nu om ontspanning, familieplezier of romantiek gaat; er gaat niets boven het samen relaxen en bubbelen in het warme water: alle spanning van de dag ebt weg.

Lichamelijk positief effect
Naast ontspanning heeft het nemen van een spa ook een gunstig effect op uw lichaam. Krachtige jets helpen verkrampte spieren en stijve gewrichten te ontspannen en te versoepelen en maken uw spieren sterker. Het massage systeem in de spa zorgt voor een goede bloedsomloop en een gezonde huid. Door de beweging van het water in de spa wordt de huid zeer grondig gereinigd, waardoor uw huid gezonder en mooier wordt. Gifstoffen verdwijnen en uw lichaam ontspant en het stimuleert de vrijgave van endorfine, het zogenaamde gelukshormoon, wat tot een goed gevoel en ontspanning bijdraagt.

Altijd genieten
Of het nu een heerlijke zomeravond is, of het vriest in de winter: het is altijd genieten! Stelt u zich eens voor: hartje winter, een beetje vorst en een heldere hemel met sterren. En jullie zitten samen in de warme spa of hot tub heerlijk te ontspannen en opgewarmd uit te kijken naar een volgende koude dag. Een spabad is ontwikkeld voor in de tuin en dankzij een thermostaat met vorstbeveiliging uitermate geschikt om het hele jaar buiten te staan. Dankzij de gebruikte waterbehandeling heeft u een minimum aan onderhoud.

spa met kinderen

Breng een bezoek aan onze showroom 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30 Donderdag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30 Vrijdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30 Zaterdag 9:00 - 17:00

Ma t/m Do 's avonds op afspraak geopend


Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 241 OLDEBROEK
0525 - 631618
info@rhodos.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
route hier naartoe