nieuwe-rhodos-zwembad-2

Zwembaden

Bekijk onze collectie zwembaden op onze webshop.
Kom voor persoonlijk advies naar onze showroom.


Een inbouw zwembad is een grote investering waar u lang profijt van zult hebben. Ze zijn duurzaam en slijtvast in gebruik.
Niet alleen is het fijn om er een frisse duik in te nemen, het geeft uw tuin ook een luxe uitstraling.
Wanneer u er eentje heeft kunt u heerlijk zomers genieten in uw achtertuin. Rhodos doet zijn best die droom voor u te verwezenlijken. Rhodos heeft een uitermate aantrekkelijk en uitgebreid scala kwaliteitszwembaden en toebehoren samengesteld.Of u nu op zoekt naar een eenvoudig zwembad of een 10 meter lang polyester bad,Rhodos realiseert al uw wensen. Bij ons kunt u een zwembad kiezen dat volledig aansluit op uw budget, gebruik en tuin.
Voor meer informatie en prijzen betreffende onze zwembaden, kunt u ons vrijblijvend mailen of bellen. U kunt tevens een bezoek brengen in de showroom in oldebroek waar u uw vrijblijvend kunt adviseren betreffende mogelijkheden van diverse zwembaden. Een tip is om van tevoren foto’s te maken van uw tuin zodat we optimaal kunnen adviseren.

geplaatst zwembad

Vergunningvrij bouwen

Vanaf 1 oktober 2010 bestaat er geen aparte vergunning meer voor bouw-, sloop-, milieu- en andere activiteiten. Met de omgevingsvergunning zijn alle losse vergunningen gebundeld tot één vergunning. Deze omgevings-vergunning is gebaseerd op de nieuwe Wet algemene bepalingen omgevingsvergunning (Wabo).

Met de komst van de Wabo wordt het vergunningvrij bouwen enorm verruimd. Dit betekent onder meer dat vanaf 1 oktober een zwembad, whirlpool, spa of vijver op het erf bij een woning of woongebouw gebouwd mag worden zonder vergunning, mits deze niet van een overkapping is voorzien en niet in strijd is met het bestemmingsplan.

polyfaser zwembad

Breng een bezoek aan onze showroom 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30 Donderdag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30 Vrijdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30 Zaterdag 9:00 - 17:00

Ma t/m Do 's avonds op afspraak geopend


Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 241 OLDEBROEK
0525 - 631618
info@rhodos.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
route hier naartoe