Het team

1s

Bernard Huisman

Hoi, ik ben Bernard Huisman, getrouwd met Gea en vader van een zoon, Lorenzo.  In 1993 heb ik Rhodos opgericht en werk hier nog steeds met veel passie aan. Op de dagen dat ik niet werk ga ik er graag op uit. Een ultieme vakantie is voor mij strand en zon in een zuidelijk land, het liefst met eigen auto. 

2s

Gerben Engbers

Ik ben Gerben Engbers, getrouwd en trotse vader van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik trainer bij de voetbal van mijn oudste zoon. Ook voetbal ik zelf nog in een gezelligheidsteam. In de winter kun je mij regelmatig op de schaatsbaan vinden. Ik werk nu al enige tijd bij Rhodos en heb het hier erg naar mijn zin.

3s

Gea Huisman

Hoi, ik ben Gea Huisman, getrouwd met Bernard en moeder van Lorenzo. Al jaren werken Bernard en ik samen met veel plezier bij Rhodos. In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen in Amsterdam of lekker uitwaaien op het strand. Mijn vakantiegevoel is zon, zee en strand, het liefst in Portugal. Verder sport ik graag of trek er op uit met onze hond.

image

Jan-Willem Souman

Hallo, ik ben Jan-Willem Souman en ben 37 jaar. Ik ben 13 jaar getrouwd met mijn lieve Gerrie. Momenteel ben ik alweer bijna 11 jaar werkzaam bij dit prachtige bedrijf en heb het goed naar mijn zin. Naast dit superleuke werk mag ik graag hardlopen, Taekwondo, Vintage speelgoed verzamelen, muziek maken of een dagje vissen. Mijn passie en specialiteit binnen Rhodos Wellness is Sauna en Fitness, maar daar wil ik je graag eens meer over vertellen in onze showroom. Tot dan.

Joey van Doorn

JoeyHallo, ik ben Joey van Doorn, verantwoordelijk voor de afdeling zwembaden en spa’s. Sinds april 2014 ben ik werkzaam bij Rhodos. Met veel passie en enthousiasme adviseer en informeer ik mensen die op zoek naar een zwembad of spa. In mijn vrije tijd mag ik graag windsurfen en wanneer er geen wind is surf ik graag op internet. Tijdens mijn luiere momenten mag ik graag genieten van een leuke tv serie of een goed boek.
Graag zie ik u terug in onze showroom.

Maikel Jansen

Maikel Jansen

Ik ben Maikel Jansen en ik ben 24 jaar. Sinds december 2015 ben ik Rhodos komen versterken. Met veel plezier ga ik dagelijks naar mijn werk toe. U kunt mij vinden op de afdeling fitness waar ik u zal informeren om de juiste keuze te maken. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendin. Ik hoop u te mogen ontvangen in onze mooie showroom in Oldebroek.

Breng een bezoek aan onze showroom 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30 Donderdag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30 Vrijdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30 Zaterdag 9:00 - 17:00

Ma t/m Do 's avonds op afspraak geopend


Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 241 OLDEBROEK
0525 - 631618
info@rhodos.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
route hier naartoe